Rybacie nugety s mätovým jogurtom

Indická kuchyňa

Indická kuchyňa

500 g plátkov ryby, 2 bielky, 2 lyžice kyslej smotany, 1/2 pohára strúhaného Parmezanu, 1/2 pohára drvených kukuričných lupienkov, 1/2 lyžičky chilli korenia, 2 lyžice posekanej mätovej vňate, 4 až 5 pokrájaných mini rajčiniek, 1 pohár bieleho jogurtu, soľ, mleté čierne korenie na dochutenie.

Predhrejeme rúru na 225 stupňov Celzia. Rybu očistíme a vysušíme. V miske zmiešame bielky a kyslú smotanu. V druhej miske zmiešame strúhaný Parmezan, kukuričné lupienky a chilli korenie. Rybie filety obalíme v zmesi bielok a smotany a potom v syre s lupienkami. Filety ukladáme na pekáč tak, aby sa neprekrývali a pečieme asi 5 minút. Vidličkou rozmiagame posekanú mätu s rajčinkami. Pridáme jogurt, soľ a čierne korenie na dochutenie. Podávame s filetami.

Komentáre sú uzavreté